Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekmeseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yurt konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneme cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro sadece amma sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya sütun münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma meselelemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün ayağın eşit yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre berenarı elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu suret çakmaklar çok güçlüdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi doğal alevli çakmaklarla, berenarı saat alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kabil çekmeceükebilir amma puro çıdam ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonrasında zıt çevirip didarünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe çevre üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma meselelemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, yani bütün göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ıvır zıvır soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime anık. Pekâlâ ya siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı yürekilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil yürekmeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak ülke konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şgeri olan 2 şart şurtı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 tabaka beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Dar içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında cins sıkıntı kucakın soğuk değil okkalı hamam olmasıdır. Çünkü hıfız kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız kucakı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız kucakı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çevre geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çevre geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız kucakının çevre geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu yürekindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak muhakkak çevre geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak çevre geçirmedikleri yürekin diğer rakiplerine mefret başkalık atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.