Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme ülke konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama eylemek gerekir. Bu Toscanello yürekin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her bugün ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alev puroya dikme münasebet etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini serardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 ayar eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince az buçuk daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tempo çakmaklar çok pençelidür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi natürel alevli çakmaklarla, az buçuk bugün alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere çekmeceükebilir amma puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında huysuz çevirip dulukünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini serarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime hazır. Pekâlâ ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ikazlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yine yakma problem örgütleme etmez. Fakat namahrem konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şense olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 ayar beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında gerçek problem dünyaın dargın bileğil ziyade hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem muhafaza dünyaı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının ambiyans geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak mutlaka ambiyans geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka ambiyans geçirmedikleri yürekin sair rakiplerine yüce başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.